Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Zero Emisii | December 17, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Invitatie pentru participarea la conferinta: România spre o economie cu emisii reduse de GES - Zero Emisii

Invitatie pentru participarea la conferinta: România spre o  economie cu emisii reduse de GES

Stimați colaboratori,

Fundația TERRA Mileniul III, împreuna cu Școala Națională de Studii Politice și Administrative – SNSPA, vă invită să luați parte la evenimentul „România spre o  economie cu emisii reduse de GES”, ce va avea loc în data de 18 septembrie 2014, la Hotel Ramada Plaza, Str. Poligrafiei nr. 3-5, Sectorul 1, București (locatia hotelului poate fi vizualizata aici).

Prin organizarea acestei conferințe, ne propunem să contribuim la mai buna înțelegere și la diseminarea politicilor europene cu privire la dezvoltarea economica cu emisii scăzute de gaze cu efect de seră, împărtășind, in același timp, cu publicul interesat, rezultatele proiectului „Spre o Economie Verde cu Emisii Reduse de CO2 – SEVER CO2”, co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă.

Vom dezbate împreună cu dumneavoastră tendința cadrului legislativ din România și modul în care acesta corespunde politicilor de dezvoltare cu emisii reduse de GES, Ghidul De Dezvoltare a Politicilor Publice, instrumentul care ar putea contribui la îndeplinirea obiectivelor, precum și potențiale viziuni de dezvoltare și exemple de urmat.

Agenda evenimentului si formularul de inscriere pot fi downloadate de aici:

Agenda SEVER 2014 Conferinta Finala

Agenda SEVER 2014 Final Conference en

Formular inscriere Conferinta Finala

Invitatie conferinta Economia României – economie cu emisii reduse de GES

Prezența Dvs. este foarte importantă pentru noi și, în măsura în care sunteți interesați, vă rugăm să aveți amabilitatea de a confirma participarea  la conferință prin  completarea formularului atașat, până la data de 5 septembrie 2014.

Pentru informaţii suplimentare vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 021.314.12.27. Persoană de contact: Florin Sandu

Cu aleasă  considerație,

Lavinia Andrei

Președinte Fundația TERRA Mileniul III

Submit a Comment